UW ADVOCAAT Mr. PAUL BEEKMAN

Uw belangen zijn bij een advocaat in veilige handen. Een advocaat overlegt op basis van vertrouwelijkheid en geheimhouding met zijn cliënt(e). Met het aan de advocaat toekomende verschoningsrecht wordt gewaarborgd dat anderen -ook rechters- geen kennis mogen nemen van hetgeen met de cliënt(e) wordt- en is besproken. Het belang van de cliënt(e) staat altijd voorop.

Sinds 1999 is mr. Paul Beekman advocaat. In 2005 is het kantoor Beekman Advocatuur opgericht.

 

foto-paulus-jpg-2

VOOR U

Mr. Paul Beekman woont en werkt in Rotterdam in de wijk Hillegersberg – Schiebroek. Hij specialiseer zich op de rechtsgebieden familierecht en arbeidsrecht en contractenrecht.

Een efficiënte- en economische aanpak staat voorop. Overleg met de wederpartij en een schikking hebben de voorkeur boven een juridische procedure.  Uitgangspunt is dat alle cliënten de best mogelijke juridische bijstand krijgen. Juridische problemen kunnen veel stress opleveren en veroorzaken misschien onzekerheid. Dat is begrijpelijk; het is de taak van mr. Paul Beekman om u zo goed mogelijk te helpen, zodat u niet alleen staat. U kunt vertrouwen op bewezen kwaliteit en deskundigheid.

 

 

 

 

BEZOEK BIJ U THUIS, OP UW WERKPLEK, IN UW BEDRIJF 

Een gesprek kan bij u thuis of in uw bedrijf plaatsvinden. Woont u in het gebied Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek (Terbregge) en aangrenzende wijk Ommoord, dan kan mr. Paul Beekman u op uw huisadres bezoeken.

OF OP EEN VERGADERLOCATIE

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om af te spreken op een rustige vergaderlocatie in Rotterdam-Schiebroek (Crown Slim Werken, Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam) of een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam (HNK Rotterdam; Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam of HNK Rotterdam Westblaak; Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam). In overleg kan ook  op werkdagen een afspraak (buiten kantooruren) worden gemaakt.

Een eerste (intake)gesprek is geheel gratis, vrijblijvend en duurt een uur.