UW ADVOCAAT Mr. PAUL BEEKMAN

Uw belangen zijn bij een advocaat in veilige handen. Een advocaat overlegt op basis van vertrouwelijkheid en geheimhouding met zijn cliënt(e). Met het aan de advocaat toekomende verschoningsrecht wordt gewaarborgd dat anderen -ook rechters- geen kennis mogen nemen van hetgeen met u, de cliënt(e) wordt- en is besproken. Uw belang  staat altijd voorop. Sinds 1999 is mr. Paul Beekman advocaat. In 2005 werd het kantoor Beekman Advocatuur opgericht.

 

foto-paulus-jpg-2

VOOR U

Mr. Paul Beekman woont en werkt in Rotterdam. Hij specialiseert zich in de rechtsgebieden familierecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Paul Beekman is een ervaren advocaat.

Een efficiënte- en economische aanpak staat voorop. Overleg met de wederpartij en een goede oplossing hebben de voorkeur boven een juridische procedure.  Indachtig het Rotterdamse motto ‘Sterker door Strijd’ is een gang naar de rechter soms niet te vermijden. Paul Beekman is vasthoudend en een doorzetter, wat ook tot uiting komt in zijn sport hardlopen en het lopen van marathons.

Alle cliënten krijgen de best mogelijke juridische bijstand. Problemen kunnen veel stress opleveren en veroorzaken onzekerheid. Dat is begrijpelijk; het is de taak van Paul Beekman om uw problemen en zorgen uit handen te nemen. Hij helpt u zo goed mogelijk, u staat niet alleen. U kunt vertrouwen op bewezen kwaliteit en deskundigheid.

 

 

 

BEZOEK BIJ U THUIS, OP UW WERKPLEK OF BEDRIJFSADRES

Een gesprek kan in Rotterdam, in overleg, bij u thuis of op uw bedrijfsadres plaatsvinden.

 

OF OP EEN VERGADERLOCATIE

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om af te spreken op een rustige vergaderlocatie in Rotterdam-Schiebroek (Crown Slim Werken, Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam)

of een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam (HNK Rotterdam; Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam of HNK Rotterdam Westblaak; Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam).

In overleg kan ook  op werkdagen een afspraak (buiten kantooruren) worden gemaakt.

Een eerste (intake)gesprek is geheel gratis, vrijblijvend en duurt een uur.