Het kantoor

 

PAUL BEEKMAN (1964) over zichzelf

U wilt weten aan wie u uw belangen toevertrouwt. Daarom vertel ik hier iets over mijzelf. Na mijn HEAO-studie ben ik aan het werk gegaan. Omdat ik geïnteresseerd ben in het recht en mij hierin breder wilde ontwikkelen ben ik naast mijn werk en in de avonduren rechten gaan studeren. Het beroep van advocaat sprak mij zeer aan, vanwege de vrijheid en onafhankelijkheid waarmee een advocaat voor zijn/ haar cliënten kan opkomen. Een advocaat kan op basis van vertrouwelijkheid en geheimhouding met zijn client overleggen. Met het verschoningsrecht wordt gewaarborgd dan anderen hiervan geen kennis nemen. Na mijn afstuderen ben ik in 1999 advocaat geworden en heb ik bij twee advocatenkantoren gewerkt. Vervolgens ben ik in 2005 mijn eigen praktijk als advocaat begonnen.

 

VOOR U

Ik woon en werk in Rotterdam in de wijk Hillegersberg – Schiebroek. Mijn cliënten bestaan grotendeels uit  bewoners van- en bedrijven in mijn wijk. Ik specialiseer mijzelf in familierecht en arbeidsrecht. In beide rechtsgebieden speelt het contractenrecht een belangrijke rol, zodat ik hiervan ook goed op de hoogte ben.

Ik werk efficiënt en economisch; het belang van de cliënt(e) staat voorop. Overleg met de wederpartij en een schikking hebben de voorkeur boven een procedure. Als advocaat ben ik partijdig en niet onafhankelijk; het juridische belang van mijn cliënt(e) staat namelijk voorop. U beslist! Uitgangspunt is dat mijn cliënten de best mogelijke juridische bijstand krijgen. Juridische problemen kunnen veel stress opleveren en veroorzaken misschien onzekerheid. Dat is begrijpelijk; ik zie het als mijn taak om u zo goed mogelijk te helpen, zodat u niet alleen staat. U kunt vertrouwen op bewezen kwaliteit en deskundigheid.

Ik behandel persoonlijk uw probleem op basis van kennis, uitgebreide ervaring en intervisie (overleg met collega-advocaten). Ik volg post-academische opleidingen en ik ben op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen. Met mijn netwerk van plaatselijke professionals (o.a. het grootste netwerk van zelfstandigen in Rotterdam: ZZPRO in Hillegersberg en Schiebroek) kunt u zo nodig worden geholpen met aanverwante problemen en kan ik u doorverwijzen. Mijn cliënten zijn veelal particulier en afkomstig uit het MKB. Zij waarderen mijn werkzaamheden en geven aan dat zij bij een volgend juridisch probleem graag weer gebruik maken van mijn dienstverlening.

 

BEZOEK BIJ U THUIS, OP UW WERKPLEK, IN UW BEDRIJF… 

Een gesprek kan bij u thuis of in uw bedrijf plaatsvinden. Woont u in het gebied Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek (Terbregge) en aangrenzende wijk Ommoord, dan kan ik u op uw huisadres bezoeken.

OF OP EEN VERGADERLOCATIE

Vanzelfsprekend is het hiernaast ook mogelijk om in overleg af te spreken op een rustige vergaderlocatie in Rotterdam-Schiebroek (Crown Slim Werken, Corkstraat 46, 3047 AC Rotterdam) of een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam (HNK Rotterdam; Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam of HNK Rotterdam Westblaak; Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam). In overleg kan ook hier op werkdagen ook een afspraak buiten kantooruren worden gemaakt.

Een eerste (intake)gesprek is geheel gratis, vrijblijvend en duurt een uur. Het contact met bestaande cliënten kan desgewenst ook via FaceTime (Apple) of Skype (Microsoft) verlopen. Dat is service die u krijgt en waarvoor u niet extra betaalt. Serviceverlening aan mijn cliënten staat voorop.

 

foto-paulus-jpg-2